Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

AG Abril 2024

Benvolgudes membres de l’AECS,

Ja tenim aquí l’Assemblea General d’abril 2024 de l’AECS!  Aquesta edició continuem amb les Assemblees Generals presencials, després de la nostra 5ª AG presencial després de la pandèmia! Esteu preparades?

Què és una Assemblea General (AG)?

Es tracta d’un cap de setmana on totes les membres de Catalunya i Balears de l’AECS ens reunim per compartir idees, conèixer-nos milor i prendre decisions importants sobre l’AECS. 

Quins espais hi ha en una AG?

 • Formacions: són la major part dels espais de les nostres AGs es basen en la nostra formació sobre les àrees que engloba l’AECS, és a dir, en tots aquells temes que ens ajuden a ser millors professionals de la salut. 
 • Esdeveniment temàtic: és un espai en què ponents d’entitats externes ens donen una visió formada sobre un tema. Si tens una proposta de temàtica per aquest espai no dubtis un segon a enviar un mail a secgenaecs@gmail.com
 • Plenari: és l’espai on decidim el futur de l’associació. Tens interès sobre què es parlarà? Segueix llegint!
 • Programa social i moltes amistats!

Reserva’t el cap de setmana del 26 al 28 d’abril ja que l’AECS té plans per tu: ASSEMBLEA GENERAL D’ABRIL 2024 A GIRONA!

A on es farà i quant costa?

Es farà a la casa de colonies Mas Les Coromines, Campdevànol Girona. Té un preu de 45€ i et pots inscriure a aecs.org/inscripcions. T’estem esperant!


Has anat a alguna trobada en nom de l’AECS? Vols formar part de l’equip de Secretariat General 2023-24? Tens alguna proposta de canvi per al Reglament d’Ordre Intern (ROI)?

DOCUMENTS

Presentació de documents:

 • Informes de final mig d’any de càrrecs del secretariat general 23/24
 • Informes de trobades externes
 • Candidatures a càrrecs del secretariat general 23/24
 • Acta AG octubre 2024
 • Esmenes al ROI i/o als Estatuts

Troba dins d’aquesta carpeta les plantilles que hauràs de fer servir en cas de presentar algun dels informes esmentats. En cas de presentar una candidatura, NO es pot fer servir la imatge corporativa de l’AECS.

AQUÍ trobaràs el ROI actualitzat de la passada AG i aquest és el model per presentar canvis!
 Com ha de ser la candidatura:

 1. Carta de motivació (màxim 1 pàgina)
 2. Pla d’acció d’1 de novembre a 31 d’octubre (màxim 2 pàgines)
 3. Curriculum adaptat a l’AECS

AQUÍ tens tota la informació de què és el Secretariat General i una idea aproximada de què és el que fem cadascuna de les seves membres!

Si alguna de les funcions et convenç i en vols saber més, no dubtis en escriure’ns! I qui sap, potser és la teva oportunitat per explorar noves vies de participació a l’Associació! 

 • Candidatures, informes de mig i final d’any de càrrecs d’altres anys: aquí
 • Descripcions dels càrrecs del Secretariat General: aquí
 • Reglament d’Ordre Intern de l’AECS: aquí
 • Informes de trobades externes: aquí

Per a qualsevol dubte pots enviar un correu a presidenciaaecs@gmail.com

Podeu presentar esmenes al Reglament d’Ordre Intern! 

El Reglament d’Ordre Intern és el marc formal escrit que ens permet funcionar millor! S’hi explica com funcionem, què ens fa qui som, objectiva i descriu els nostres processos democràtics, les nostres àrees d’interès, el qui, el com, el per què. Volem que sigui un document dinàmic que ens faciliti la vida i ens guiï en la nostra participació activa en l’AECS. Per tal que això no suposi una manca de flexibilitat, obrim un període d’esmenes al ROI, en qualsevol de les seves parts, que s’ha de sotmetre al criteri de tota l’Assemblea General per veure si totes estem d’acord en acceptar-les!  

AQUÍ trobaràs el ROI actualitzat de la passada AG i aquest és el model per presentar canvis!

Envia tots els documents a secgenaecs@gmail.com
Els canvis al ROI o Estatuts i les candidatures s’han de presentar abans de les 23:59 del 12 d’abril.

Extraordinàriament, es podran presentar les candidatures fins a les 23:59h de la nit anterior al plenari on es debatran.

Pots enviar la resta dels documents fins al 12 d’abril a les 23:59h, hora local.


MESA DE PLENARIS

Fans incondicionals del Reglament d’Ordre Intern, secretaria, vicesecretaria, presidència, vicepresidència… Us estem esperant, apunteu-vos-hi!!!

Vull formar part de la mesa!


SESSIONS

Des de l’AECS us convidem a totes a la nostra Assemblea General que tindrà lloc de forma presencial el 26, 27, 28 d’abril. Ens agradaria saber quines temàtiques us interessen més i si a vosaltres mateixes us agradaria facilitar alguna sessió!

Anima’t i participa de la nostra AG!

Vull proposar un tema o facilitar una sessió!


PUNT ZERO

Coneixes el punt zero?
Es tracta un espai mòbil, format per una xarxa de persones, que té com a objectiu la prevenció, vigilància i erradicació de les violències que puguin tenir lloc durant les Assemblees Generals (AG) de l’AECS. Si vols col·laborar amb nosaltres, treballant en base al protocol  i formar part de les persones de referència durant el Punt Zero  o bé vols venir a la formació, omple el següent formulari.

Moltes gràcies per la vostra atenció. 

Atentament,
Secretariat General de l’AECS 2023/24