Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Àgora Jove 2020

JA HEM OBERT INSCRIPCIONS PER L’ÀGORA JOVE 2020!!! [21-23 i 28 de setembre] 

Conreem juntes les alternatives per a la justícia climàtica!

Hola a totes, 

Primer de tot donar-vos les gràcies a totes les que heu anat participant als grups de treball tot i la situació i “el pal” de fer-ho virtualment, les vostres opinions han sigut clau! GRÀCIES!!!

En segon lloc, dir-vos que ja hem obert les inscripcions!!! Com ja sabeu, l’Àgora Jove 2020 tindrà lloc del 21 al 23 i el 28 de setembre, a través de zoom i per participar només us heu d’apuntar a través d’aquest formulari i us enviarem l’enllaç!

Només per recordar-ho, l’Àgora d’aquest any té per objectius formar-se i debatre les respostes que poden donar les joves associades a l’emergència climàtica, i per això, realitzarem un cicle de sessions que abordaran els actuals reptes des de diferents perspectives i que acabaran en una recollida de les demandes de les joves en la última sessió!

Aquí teniu el programa detallat i us l’adjunto també!

21 SETEMBRE 18-19:30h Capitalisme vs Vida 

Xerrada + DebatPerquè l’actual sistema de producció i consum suposa un repte per la vida i com el podem repensar des de l’ecofeminisme i la interseccionalitat.

22 SETEMBRE 18-19:30h Conreem alternatives!

Taula d’experiències de models alternatius de consum conscient i sostenible. Coneguem les alternatives i com ens hi podem sumar! 

23 SETEMBRE 18-19:30h Organitzem-nos per la justícia climàtica!

Aprofundim en els reptes que envolten el món de l’activisme ecologista i en el rol de les joves! Diàleg amb activistes de Fridays for Future, Ecologistes en Acció i StopEcocidio. 

28 SETEMBRE 18-20:00h El nostre Kyoto

Per acabar, recollim les demandes de les joves en una última sessió de treball!