Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Crida per a Comitè Organitzador del Team of Officials Meeting 4

Aquesta primavera l’AECS serà l’amfitriona d’un esdeveniment molt especial: el Team of Officials Meeting 4 del curs 2019/20.

En què consisteix aquest esdeveniment? La federació internacional consta d’una organització semblant a la de l’AECS, tenint una Junta General (Executive Board) i un Secretariat General (Team of Officials). Aquests es reuneixen 6 cops a l’any en TOMs. Durant l’esdeveniment hi haurà 2 dies de reunió de Junta General d’IFMSA i després 5 dies on s’hi afegirà el Team of Officials, tenint un màxim de 30 assistents. 

Per a ser amfitriones d’aquest esdeveniment, vam presentar una candidatura al mes d’octubre, la qual podeu trobar aquí.

Durant aquests 7 dies les assistents s’allotjaran en un hostal de Barcelona (INOUT Barcelona – informació) i realitzaran sessions al CNJC. A part d’allotjament i espai per a sessions es necessitaran moltes altres coses com: menjars, pauses per a cafès, programa social i altres tasques logístiques. 

Aquí és on entres tu! T’agradaria formar part del Comitè Organitzador que rebrà a totes les assistents d’arreu del món i els ajudarà a tenir una experiència inoblidable? No perdis més temps i omple aquest formulari!

La data límit per a omplir el formulari és el 7 de febrer de 2020 a les 23:59h.