Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Delegació a la Reunión Nacional d’IFMSA-Spain

Benvolgudes membres de l’AECS,

Ens plau fer-vos saber que IFMSA-Spain ens ha convidat a la seva Reunión Nacional i des de l’AECS oferim una plaça finançada a aquest esdeveniment.

Reunión Nacional d’IFMSA-Spain 2021

Què és IFMSA-Spain?
Aquest és el nom que rep la federació d’associacions d’estudiants de medicina d’àmbit espanyol. Tenen una organització similar al de la nostra associació i ambdues realitzem activitats i projectes en els mateixos àmbits. Històricament hem estat dues organitzacions diferenciades (amb veu pròpia dins la Federació Internacional d’Associacions d’Estudiants de Medicina), però mantenim molt bones sinèrgies des de fa temps.

Què és la seva Reunión Nacional?
És un esdeveniment amb una vessant formativa i en la qual té lloc l’assemblea general de la federació. És a dir, es realitzen sessions en el sí dels diferents grups de treball de la federació (salut pública, drets humans i pau, intercanvis, salut sexual i reproductova incloent vih i sida, educació mèdica), formacions transversals i plenaris per a la presa de decisions a nivell federatiu. A l’AECS tenim uns esdeveniments semblants que anomenem Assemblees Generals (AGs). 

Quan i on té lloc la Reunión Nacional?
A Benicàssim, Castelló, del 3 al 8 d’octubre.

Quines serien les funcions de la persona enviada com a representant de l’AECS?
Aquesta persona podria assistir a les sessions que vulgués. Hauria de presentar l’AECS al plenari, explicar els nostres valors i funcionament i cercar sinèrgies i col·laboracions entre ambdues organitzacions.

Què he de fer si vull anar-hi en nom de l’AECS aprofitant aquesta plaça finançada?
Emplenar AQUEST FORMULARI abans del 16 de setembre a les 23:59h!

Quin és el procés que se seguirà per a la tria de candidatures? 
Entre el 17-18 de setembre s’informarà de la decisió definitiva.

Necessites més informació?
Escriu un correu a president@aecs.org!

Gràcies per fer AECS,

Secretariat General de l’AECS 2020-21