Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Delegació: actualització #1

Us portem una actualització general de la nostra feina: 

Hem fet 2 OLM de la delegació, la primera va ser una introducció i posada en comú de les Ground Rules. En la segona, que vam obrir al Secretariat General, ja vam començar a discutir alguns dels documents presentats a la GA. Si no hi ha canvis, les OLM de la delegació les farem els dijous al vespre (és possible que canviï el dia les setmanes de més càrrega) i seran obertes al SG.

Dissabte va tenir lloc el Plenari 0 (simulació) en el que no vam poder ser presents per malentesos d’horaris, però com que es va penjar a youtube vam poder-lo visualitzar després. El dia següent va tenir lloc el Plenari 1, es va connectar la Mariona al Zoom i la resta vam seguir-lo per youtube i vam anar comentant-lo. En aquests dos plenaris es va parlar de quina estructura seguirien els plenaris, es va fer l’elecció de la mesa, aprovació de l’ordre del dia i es van contestar els dubtes de les diferents NMOs. 

Fins l’1 d’agost no tindrà lloc el següent plenari (els plenaris seran sempre a les 12pm GMT), la qual cosa ens dóna força temps per treballar els documents que encara no hem pogut comentar. 

Links per si algú desitja visualitzar els plenaris:

Encara no tenim informació de quines sessions de grups de treball seran obertes al públic, ja que depèn molt de cada grup de treball, però tan bon punt ho sapiguem us ho escriurem per correu i voldríem fer-ne difusió per les xarxes socials si us sembla bé. Intentarem anar actualitzant el calendari de la delegació amb totes les activitats programades, per si li voleu fer un cop d’ull. Teniu tots els documents a la carpeta de secretariat general de l’AM20. 

SCORE:

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la primera trobada SCORE per parlar dels amendments proposats per les SCORE regulations. S’han presentat 19 punts que podreu consultar quan vulgueu demanant-lo a les NOREs. Ninguna d’aquestes propostes fan referència a grans canvis. A més, els candidats a SCORE IT (grup de supervisió i gestió de projectes d’SCORE internacional) han fet la presentació de les seves candidatures. La votació serà el dia 25 de Juliol d’ambdues parts. 

Totes sou benvingudes a participar, a comentar en l’excel d’opinions, assistir als OLM de la delegació, seguir per youtube els plenaris, assistir a les sessions obertes, etc.! Ens encantaria que totes participeu tant com poguéssiu per democratitzar al màxim la veu d’AECS <3