Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Fiscalitat sota control: tot el que has de saber!

Data i horari: dimecres 7, 14, 21, 28 d’octubre de 18.30h a 20.30h.

Coneixeu quines obligacions fiscals afecten a la vostra associació? Voleu fer un repàs dels impostos existents i les seves implicacions? En aquest cicle formatiu tractarem sobre quina és la normativa fiscal que us afecta i tot el que heu de saber per dur-ho al dia!

La formació serà impartida per l’Alicia Artiaga, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Membre del Patronat (administradora) de la Fundació Comtal del Casc Antic de Barcelona, responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya, experta en diferents àmbits de la gestió associativa, entre els quals el marc legal i fiscal de les organitzacions i la gestió econòmico-financera, dels que en fa docència des de fa anys.

Continguts de la formació

  • Les obligacions fiscals a les associacions
  • L’IAE i l’IRPF, impostos de les associacions?
  • L’Impost sobre el Valor Afegit (IVA): què es declara, com i quines excempcions hi ha?
  • L’Impost de Societats (IS): aspectes clau

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hàgiu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Fiscalitat sota control: tot el que cal saber’

Recursos d’interès sobre la temàtica 

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.