Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Formació online per augmentar la transparència de les entitats

Data i horari: Dimarts 20 d’octubre de 18.30h a 20h.

La transparència és un valor molt important a les entitats però… què vol dir ser transparents? Com podem aplicar-ho i posar-ho en pràctica? Amb quins recursos comptem per a fer-ho?  

Parlarem sobre tots aquests temes i més en aquesta càpsula formativa online organitzada conjuntament amb Torre Jussana.

La formació serà impartida per Irene Borràs, economista, vinculada a diferents projectes associatius. Actualment és patrona de la Fundació Comtal. Promotora de CAUSES that change the world.

Continguts de la formació

  • El significat de ser transparent
  • Perquè és important ser transparent
  • A què ens obliga la llei de transparència
  • Més enllà de la llei: què hem d’explicar
  • On ho hem d’explicar
  • Guies, pautes, recomanacions… i propers passos!

Lloc

De manera online. Un cop us hàgiu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Eines per millor la transparència a les entitats’

Recursos d’interès sobre la temàtica 

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.