Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Formacions

El Grup de Suport de la Formació de l’AECS el formen el conjunt de formadores. Té per objectiu ser un espai per aprendre i formar-nos juntes, compartint experiències i coneixement.

Per aconseguir-ho, partim de la formació no formal i transversal, basant-nos en el principi que tothom  té alguna cosa per aprendre i per compartir.

No només donem suport a tot el que fa l’AECS a nivell formatiu, sinó que intentem donar resposta a les inquietuds personals i col·lectives de les nostres membres, en les trobades periòdiques de l’associació  i facilitant sessions específiques que se’ns demanen des de les universitats i, fins i tot, des d’altres entitats juvenils com la nostra.

Les nostres formadores han assistit a una formació oficial de la federació internacional que ens engloba i, a partir d’aquesta, estan capacitades per facilitar tallers i sessions sobre habilitats socials que milloren el dia a dia de la nostra associació i també ens apoderen com a persones i com a futures professionals de la salut.

Alguns temes recurrents que es tracten en aquestes sessions són la motivació, les dinàmiques de treball en equip saludables, el lideratge, la comunicació, l’autoestima o la gestió del temps, però les possibilitats són moltes.  Prioritzem aquestes habilitats, que sovint no cultivem prou, per fomentar que cadascuna de les persones que participen de les nostres sessions esdevinguin agents del canvi que volen veure al seu entorn i al sistema de salut.

Com puc formar part d’aquest equip?

El taller que ens permet esdevenir formadores s’anomena Training New Trainers (TNT) i inclou 24 hores de formació transversal, facilitades per altres persones amb experiència en els temes que s’han esmentat i en d’altres d’específics. Hi pot participar qualsevol estudiant de Ciències de la Salut i solen ser esdeveniments internacionals on, a més, pots conèixer gent d’arreu amb inquietuds semblants a les teves.

A partir d’aquí, ja pots començar a ser part del nostre equip  i seguir desenvolupant noves habilitats, mentre acompanyes les altres persones en el seu procés d’aprenentatge i creixement.

Sona bé, oi? De formacions d’aquesta classe se n’organitzen periòdicament arreu del món.

Si tens qualsevol inquietud, no dubtis en contactar-nos a formacio@aecs.com 

Troba totes les oportunitats formatives AQUÍ!