Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Missatge de benvinguda

Benvolgudes estudiants,

L’AECS us vol donar la benvinguda a l’Assemblea General. Les assemblees generals són espais bianuals de trobada d’estudiants d’arreu de Catalunya i les Illes Balears interessades en treballar per la salut i participar de l’AECS.
Però per què fem AECS i per què ens reunim en assemblea? Creiem que la salut és quelcom interdisciplinari, transversal, holístic i global, que va més enllà del que està recollit al currículum que ens imparteixen. Tenim inquietuds diverses i aquestes ens mouen a no deixar d’aprendre i de formar-nos. Ens sentim responsables d’aportar el nostre granet de sorra al món i a la societat en els que vivim i fer d’aquests uns espais més justos i inclusius.
Per fer-ho, tenim diverses estratègies i eines de participació, d’activisme, de conscienciació i de formació. Algunes de les més importants es recullen dins una Assemblea General, on estudiants d’arreu ens podem trobar i compartir totes aquestes inquietuds, visions, coneixements que, alhora, ens permeten caminar plegades, des de la diversitat, cap a la transformació real de la societat. També volem que aquests espais siguin segurs, font d’aprenentatge i que ens permetin cultivar el nostre esperit crític i les nostres idees.
Per tot això, estimem el que fem i us ho volem transmetre i convidar-vos a aquest procés participatiu i formatiu, per aprendre totes juntes. Us proposem llegir-vos aquest dossier informatiu amb cura, per descobrir més detalls sobre la nostra associació i tots els espais en els quals podreu participar durant el cap de setmana.
Benvingudes a l’Assemblea General de l’AECS!

El Comitè Organitzador i les membres del Secretariat General de l’AECS del curs 2018-2019