Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Naveguem entre fulls de càlcul: millorem la gestió econòmica!

Data i horari: dimarts 22 i 29 de setembre de 18.30h a 20.30h.

Sou una entitat juvenil i voleu millorar aspectes sobre la gestió econòmica de la vostra associació o col·lectiu? Coneixeu quina documentació és imprescindible tenir a nivell de gestió econòmica? Teniu dubtes sobre si ho esteu gestionant correctament? 

En aquest cicle formatiu online ens centrarem en la gestió econòmica, entenent-la com l’eina que ens permetrà dur a terme la tasca de tresoreria o el procés pel qual registrem els moviments econòmics d’una entitat. A més, ens endinsarem en fulls de càlcul per a fer més fàcil aquesta tasca, tot oferint recursos i tècniques que us poden ser d’utilitat.

La formació serà impartida per Irene García. 

Continguts de la formació

  • Definició i importància de la gestió econòmica de l’entitat
  • Eines principals per a la gestió econòmica
  • Fulls de càlcul: tècniques i eines útils
  • Recursos per a la creació del propi sistema econòmic de l’entitat

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hàgiu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Naveguem entre fulls de càlcul’

Recursos d’interès sobre la temàtica 

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.