Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

150è aniversari de l’AECS


Benvolgudes membres de l’AECS,

Ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres que, el 15 de gener de 1872, naixia El Laboratorio, una associació d’estudiants de ciències de la salut que precediria a l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut que coneixem avui.

Volem prendre l’oportunitat de celebrar aquest aniversari per agrair a totes les persones que han format part de la nostra història. L’AECS segueix amb una il·lusió viva gràcies a tots els granets de sorra que han aportat les seves membres al llarg de tots aquests anys.
Seguim treballant dia a dia, any rere any, perseguint la nostra visió: “Professionals de la salut ben formats, que respectin la diversitat cultural i de pensament, i que treballin per una sanitat universal, pública, sostenible i de qualitat; per garantir una vida digna en un món just, fonamentat en els drets humans”.

Durant les pròximes setmanes, volem recollir les vostres vivències, celebrar amb les nostres col·laboradores i, el més important, celebrar amb totes vosaltres tot el nostre camí recorregut i el que ens queda!
 
Moltes gràcies per fer AECS durant aquests 150 anys!

Secretariat General de l’AECS 2021/2022