Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Salut Pública

El Grup de treball de Salut Pública (SCOPH) és el grup temàtic de l’AECS que té l’objectiu de divulgar, promoure, prevenir i incidir en tots aquells determinants que afecten la salut de la població des d’una perspectiva global. Per tal de poder aconseguir aquest propòsit, en aquest grup de treball ajudem a fomentar aquest esperit de mobilització per aconseguir el que entenem que ha de ser la sanitat: pública, universal i gratuïta.

Mitjançant els nostres projectes i activitats intentem sensibilitzar la societat en temes com salut mental, accés a medicaments, polítiques sanitàries i ètica, trasplantament i donació de sang i òrgans, canvi climàtic i salut, diabetis, càncer o alimentació.

Ens vols ajudar a lluitar contra l’estigmatització dels trastorns mentals? Vols promoure bons hàbits alimentaris i higiènics als més petits? Vols saber quin impacte té el canvi climàtic en la nostra salut? Vols tenir una visió holística de la salut?

Doncs aquest és el teu grup de treball, un espai lliure on qualsevol estudiant pot aportar el seu granet de sorra per formar part del canvi!


Memòries d’activitats:

Últimes novetats del grup de treball

Crida per formadores: T4All 2021

Summary: ANEM SRT Training4All (T4All) | Call for Trainers Date and Place: September 1st to 5th, Guimarães, PortugalTrainers Application Form:https://forms.gle/d48zXYrhHcADrL3z6 Workshop Proposals: https://drive.google.com/drive/folders/1OZAZeVfdClepJCLJAuqyS_3Pu7MCtzJs?usp=sharing […]