Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Salut Sexual i Reproductiva incloent VIH i SIDA

El Grup de treball de Salut Sexual i Reproductiva incloent VIH i SIDA el formen totes aquelles estudiants de ciències de la salut que tenen interés en salut materna, accés a un avortament segur, sexualitat, gènere, VIH, SIDA i altres ITSs, educació en sexualitat per a infants i joves i tot allò que pugui englobar-se sota el paraigües dels drets sexuals i reproductius. Les integrants del grup de treball desenvolupen projectes i activitats per tal de formar-se elles juntament amb altres estudiants de les seves facultats però també per fer accessible a tothom informació en tots els temes que es treballen i fer partícip a la societat d’un canvi que camini cap a un món on cada individu es trobi empoderat per exercir els seus Drets Sexuals i Reproductius  sense cap forma d’ estigma ni discriminació de manera equitativa.

Algun tema t’ha cridat l’atenció? Tens una idea des de fa molt temps sobre alguna d’aquests àrees que voldries canviar? T’acaba de venir una idea ara mateix? Vols aprendre tu mateixa i començar a crear un impacte per tal de ser una peça més de l’engranatge que fa els grans canvis? En definitiva, aquesta és l’essència del grup de treball: construir plegades passa a passa i dia a dia una realitat diferent!


Memòries d’activitats:

Últimes novetats del grup de treball

SCORA-X-Change 2022

Dear SCORA Family, It is with great pleasure and happiness that we invite you today to join SCORA X-Change 2022 | […]

Crida per formadores: T4All 2021

Summary: ANEM SRT Training4All (T4All) | Call for Trainers Date and Place: September 1st to 5th, Guimarães, PortugalTrainers Application Form:https://forms.gle/d48zXYrhHcADrL3z6 Workshop Proposals: https://drive.google.com/drive/folders/1OZAZeVfdClepJCLJAuqyS_3Pu7MCtzJs?usp=sharing […]