Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Taula rodona diversitat funcional i presó

Benvolgudes membres!

Compartim amb vosaltres una oportunitat formativa que hem rebut de la UAB!


Hola estudiants! 

Us enviem aquesta informació per si us pot interessar!

El pròxim 18 de febrer de 13h a 14:30h tindrà lloc “Diversitat funcional i presó: més enllà de la privació de llibertat, una taula rodona impulsada pel programa de Justícia de la Fundació Autònoma Solidària. Té com a objectiu donar a conèixer la realitat de les persones amb diversitat funcional dins de la presó. A més, es pretén trencar estigmes relacionats amb la presó i la salut mental; aportar un pensament més crític cap a aquesta temàtica; i poder donar visibilitat a una realitat bastant desconeguda a la nostra societat.

La jornada serà moderada per Ricardo Esteban, Vicedegà d’Ordenació Acadèmica i Coordinador d’Estudis de Dret de la UAB i comptarà amb la intervenció del coordinador del DAE-*DID i referent de voluntariat d’aquest mòdul dins del CP Quatre Camins; de la psicòloga del DAE-DID; de dues persones internes que explicaran la seva experiència en primera persona; i d’una voluntària de la FAS en aquest mòdul.

El DAE-DID és el Departament d’Atenció Especialitzada a la Discapacitat Intel·lectual o de Desenvolupament. Es tracta d’un espai de la presó Quatre Camins, a la Roca del Vallès, amb atenció i intervenció a les persones pertanyents a aquest col·lectiu dins del centre penitenciari amb l’objectiu d’oferir un suport especialitzat i integral, evitar possibles situacions de risc i abús i garantir la seva reinserció social.

Es prega confirmació d’assistència emplenant el formulari següent: https://www.uab.cat/web/cooperacio-i-epjg/formulari-taula-rodona-al-cp-quatre-camins-1345806082390.html

Si teniu algun dubte relatiu a la jornada, ens ho podeu preguntar a nosaltres o podeu contactar al correu de fas.justicia@uab.cat

Salutacions a tohom! 

Arantxa Sánchez

PIUNE. Servei Per a la Inclusió a la UAB.
Suport a estudiants amb Necessitats Educatives Específiques