Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Vine a celebrar els 150 anys de l’AECS!

Benvolguda antiga membre o membre activa de l’AECS, 

Com ja deus saber, fa unes setmanes vam celebrar el 150è aniversari de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS). És una data molt especial per a nosaltres i per això ens faria molta il·lusió comptar amb la vostra assistència el dissabte 19 de febrer a la tarda a Barcelona. 

Hi haurà dues activitats en què pots participar: 

  • Dissabte 19 de 15 a 17: podràs participar d’una de les sessions de l’Informem-nos 3.0, que tindrà lloc a la seu del CNJC (Plaça Cardona 1). 
  • Dissabte 19 de 18 a 20: acte de celebració dels 150 anys a la seu del Col·legi de Metges de Barcelona (Passeig de la Bonanova 47).

El primer espai serà de caràcter més formatiu, amb l’ajuda de Woah! i el segon serà dedicat a l’AECS: la seva història, el seu present i el seu futur. 

Us convidem a participar d’aquests espais inscrivint-vos al següent FORMULARI. Les places són limitades donada la situació de la COVID-19 i els espais que tenim disponibles. 

Si t’interessa saber més sobre l’informem-nos 3.0 (el cap de setmana formatiu dedicat a les membres de l’AECS) pots trobar-ne més informació clicant aquí.

Per qualsevol dubte sobre els actes relacionats amb el 150è aniservari o l’Informem-nos pots enviar-nos un correu electrònic a presidenciaaecs@gmail.com 

Abraçades, 

Equip dels 150 anys de l’AECS

IN-FORMEM-NOS

Aprofitant que l’AECS celebra 150 anys de servei per les estudiants de Ciències de la Salut, hem organitzat un cap de setmana de formacions enriquidores i activitats […]