Pàgina de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

Women deliver

Estimades membres de l’AECS, a continuació compartim amb vosaltres una gran oportunitat que ens ofereix una de les entitats amb les que col·labora IFMSA anomenada Women Deliver.

Women Deliver acaba d’obrir una crida per unir-vos a la seva classe de joves líders 2020.

Women Deliver, un defensor global principal que promou la igualtat de gènere i la salut i els drets de les nenes i les dones, llança la recerca de la propera classe del nostre premiat programa Young Leaders. El programa Women Deliver Young Leaders connecta joves apassionades amb les plataformes, les persones i els recursos per amplificar la seva influència per avançar en la igualtat de gènere.

Fins ara, el programa ha donat suport a 700 joves defensores de 138 països que es troben en les primeres línies per avançar en la igualtat de gènere i la salut i els drets de les nenes i les dones. Aquest any, Women Deliver està buscant 300 defensores compromeses en la igualtat de gènere per unir-se a la propera classe de Young Leaders.

Accepten sol·licituds del 3 de febrer al 13 de març de 2020 i donen la benvinguda a sol·licitants d’entre 15 i 28 anys, procedents de diferents contextos i tots els nivells d’experiència.

Pots inscriure’t aquí.