Marxes d’intercanvi?

LLIBRET INFORMATIU INTERCANVIS 2020

XERRADES INFORMATIVES

Com cada curs, iniciem la temporada organitzant aquestes reunions informatives en cada Unitat Docent que participa en els intercanvis internacionals de l’AECS, impartides per les seves respectives coordinacions locals (LEOs en el cas dels intercanvis clínics, LOREs en el cas dels intercanvis de recerca) per tal de presentar els nostres programes a l’alumnat que n’estigui interessat. Tindran lloc entre el 16 i el 27 de setembre.

PLACES ESTIU 2020

Vols saber quines places tenim per l’any que ve? Mira tota la informació aquí:

MEMÒRIES D’INTERCANVIS CLÍNICS (SCOPE)

MEMÒRIES D’INTERCANVIS DE RECERCA (SCORE)

EXAMEN D’ANGLÈS

  • Per a optar a plaça per als intercanvis internacionals (clínics i de recerca) de l’AECS cal que realitzeu una prova d’anglès a la vostra facultat en el dia especificat, o en cas que us sigui impossible, en una altra facultat segons us convingui.
  • Caldrà encertar com a mínim la meitat de les preguntes per poder optar al intercanvi.
  • La màxima puntuació que es pot obtenir amb aquesta prova és de 100 punts.
  • S’ha de especificar la convocatòria a la qual es presenta l’estudiant, podent-se presentar a totes. Finalment, només podrà triar-ne una en cas que tingui opció a plaça.
  • ERASMUS: només estudiants matriculats en Universitats Catalanes que estiguin cursant un Erasmus/Seneca fora de Catalunya poden optar als nostres intercanvis. Haureu de marcar l’opció ERASMUS. L’examen es realitzarà via skype, dia a confirmar en funció de la gent apuntada. Durarà uns 45min-1hora.
  • És imprescindible que les vostres dades siguin correctes, ja que són les que utilitzarem més endavant. Sobretot no us equivoqueu a l’hora de triar la universitat a la qual estudieu, i si responeu més d’un cop el qüestionari, utilitzarem la informació de l’última resposta.

ABANS DE L’EXAMEN:

  • Cal enviar una còpia de l’expedient acadèmic a les LEOs/LOREs de la vostra UD, com a màxim la nit abans de l’examen al qual es presenta l’estudiant.

EL DIA DE L’EXAMEN:

  • Portar NIF/NIE/Passaport
  • Portar en efectiu el import a pagar (IMPORT EXACTE) / resguard de la transferencia bancària

ENCARA AMB DUBTES?

Intercanvis clínics (SCOPE):

Intercanvis de recerca (SCORE):